Αρχική Σελίδα

Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Από το συνεργάτη στο φίλο, μου δίνετε πάντα την έκπληξη για τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας. Το εκτιμάμε τόσο πολύ.

—— Γουλιέλμος

Το Goldabundant μας βοηθά imporove το επίπεδο προϊόντων μας με τη λογική τιμή. Και το εμπορικό σήμα μας ήταν από περισσότερο τέλος - χρήστης λόγω της καλύτερης ποιότητας των προϊόντων

—— Ο κ. Jesús Ricardo

Χάρι σε σας και την καλή ομάδα σας που καθοδηγείστε στην Κίνα για πολλές ημέρες. Μαθαίνουμε από σας τόσο μεγάλο μέρος.

—— Ο κ. Gerardo Zarate

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Γραμμή Prodcution

   

  Σε τέτοιο άγριο περιβάλλον αγοράς ανταγωνισμού, Goldabudant έχει τη δυνατότητά μας για να παραγάγει το διάφορο υλικό. Ο σημαντικότερος είναι εμείς χρειάζεται τέτοια δυνατότητα για να υποστηρίξει τον πελάτη με τη γρήγορη δράση. Επίσης έχουμε τον πολύ ανταγωνιστικό προμηθευτή που είχε συνεργαστεί με τα πολυ έτη Goldabundant. Τώρα η δυνατότητά μας συμπεριλαμβανομένων CNC (αριθμητικός έλεγχος υπολογιστών) των μηχανών 12 σύνολα. Όποιος είχε παραγάγει το διαφορετικό υλικό από το ανοξείδωτο στο κράμα σιδήρου, αργιλίου και ψευδάργυρου. Επίσης κάποιο ειδικό πλαστικό και νάυλον υλικό έγινε από τη CNC μηχανή. Και έχουμε 16 μηχανές σφράγισης συνόλων με την ικανότητα από 200 τόνους σε 10 τόνους που χρησιμοποιούνται για τα διαφορετικά μέρη Τύπου μεγέθους.

  Έχουμε το πολύ πεπειραμένο προσωπικό για να διαχειριστούμε αυτήν την δυνατότητα. Και το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας είχε εργαστεί στην επιχείρηση οικοδόμησης και οικοδομικού υλικού. Ξέρουμε για την προδιαγραφή και την απαίτηση υλικού.

   

  Κάτωθι CNC μας η δυνατότητα:

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  Εδώ είναι η σφραγίζοντας δυνατότητά μας ο Τύπος/Punching ο Τύπος

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  Επίσης, παρακαλώ αναθεωρήστε τη δυνατότητα ρίψεων κύβων μας

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  Περισσότερη δυνατότητα όπως κατωτέρω

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., LtdShenzhen Goldabundant Hardware Co., LtdShenzhen Goldabundant Hardware Co., LtdShenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  εδώ είναι το μας συγκεντρώνει τη γραμμή.

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., LtdShenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

 • OEM / ODM

  OEM&ODM υπηρεσία

   

  Βάση στη καλή απόδοση στην πλευρά πελατών, παρέχουμε το cOem και την υπηρεσία ODM πολλοί πελάτες σε όλο τον κόσμο. Και όπως HECHT, το CNR, ENOX, Herralum κ.λπ. όχι μόνο για τα συστατικά που το σχέδιο παρέχηκε από τους πελάτες. Επίσης ακέραια και τελειωμένα αγαθά όπως τα σύνολα μοχλών πορτών, τον κύλινδρο συρόμενων πορτών, τη λαβή πορτών ανοξείδωτου, τη βάση κ.λπ. στα δείγματα πελατών ή το σχεδιασμό, επιθυμούμε πάντα να βελτιστοποιήσουμε εάν είναι δυνατόν, φυσικά, οποιοδήποτε σχέδιο πρέπει να εγκριθούμε από τους πελάτες.

  Επίσης, έχουμε το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής μας για να υποστηρίξουμε τη βάση σχεδίου πελατών μας στη ζήτησή τους.

   

  Εδώ είναι η ομάδα deparment εφαρμοσμένης μηχανικής μας

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

   

   

   

 • Ε & Α

  Ομάδα Ε&Α

   

  Το υλικό Goldabundant είναι επιχείρηση prefessional με την Ε&Α, την παραγωγή και την ομάδα πωλήσεων στον τομέα υλικού κατασκευής. Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση της αγοράς που αλλάζει, η επιχείρησή μας ρύθμιζε τις βασικές δυνατότητές μας συνεχώς. Βάζουμε την Ε&Α στο πρώτο pority μας ως μακροχρόνια ανάπτυξη όρων μας. Περισσότερο από 20years expereicne στον τομέα contruction, απορροφάμε πάντα την ελίτ στην ομάδα μας. Η ελπίδα έννοιας σχεδίου μας να βάλουμε τη διαφορά και τον εξανθρωπισμό, συνδυασμός λειτουργίας και τέχνης από κοινού. Η καινοτομία και η αναβάθμιση είναι πάντα στον τρόπο της βελτίωσης προϊόντων μας. Μέχρι στιγμής, το προϊόν μας ήταν δημοφιλές στην παγκόσμια διαφορετική αγορά.

   

  Πιστεύουμε στο περιβάλλον καινούργιων αγορών, η ανταγωνιστικότητα των ταλέντων θα αποφάσιζε το πεδίο και το πεπρωμένο μιας επιχείρησης. Δίνουμε την υψηλή προσοχή στην ταλαντούχο ανάπτυξη εργαζομένων. ειδικά στο προσωπικό Ε&Α.

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

   

  Η ομάδα Ε&Α μας συζητούσε το νέο σχέδιο σχεδίου

   

  Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jimmy Liu

Τηλ.:: 13714505806

Φαξ: Shenzhen Goldabundant

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)