Αρχική Σελίδα

Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Από το συνεργάτη στο φίλο, μου δίνετε πάντα την έκπληξη για τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας. Το εκτιμάμε τόσο πολύ.

—— Γουλιέλμος

Το Goldabundant μας βοηθά imporove το επίπεδο προϊόντων μας με τη λογική τιμή. Και το εμπορικό σήμα μας ήταν από περισσότερο τέλος - χρήστης λόγω της καλύτερης ποιότητας των προϊόντων

—— Ο κ. Jesús Ricardo

Χάρι σε σας και την καλή ομάδα σας που καθοδηγείστε στην Κίνα για πολλές ημέρες. Μαθαίνουμε από σας τόσο μεγάλο μέρος.

—— Ο κ. Gerardo Zarate

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd
Factory Μηχανή γραμματοσήμων Τύπου μηχανή στροφής μηχάνημα, πιέστε το πλήκτρο CNC μηχανή faclitry κατάλογος

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Gobt
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Το υλικό Goldabundant είναι επιχείρηση prefessional με την Ε&Α, την παραγωγή και την ομάδα πωλήσεων στον τομέα υλικού κατασκευής. Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση της αγοράς που αλλάζει, η επιχείρησή μας ρύθμιζε τις βασικές δυνατότητές μας συνεχώς. Βάζουμε την Ε&Α στο πρώτο pority μας ως μακροχρόνια ανάπτυξη όρων μας. Περισσότερο από 20years expereicne στον τομέα contruction, απορροφάμε πάντα την ελίτ στην ομάδα μας. Η ελπίδα έννοιας σχεδίου μας να βάλουμε τη διαφορά και τον εξανθρωπισμό, συνδυασμός λειτουργίας και τέχνης από κοινού. Η καινοτομία και η αναβάθμιση είναι πάντα στον τρόπο της βελτίωσης προϊόντων μας. Μέχρι στιγμής, το προϊόν μας ήταν δημοφιλές στην παγκόσμια διαφορετική αγορά.

 

Με την ισχυρή τεχνική ομάδα, την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και την άριστη επεξεργασία ελέγχου ποιότητας των προϊόντων. το προϊόν μας είναι complilance με τα πρότυπα του διαφορετικού επιπέδου. Μέσω της εφαρμογής της στρατηγικής εμπορικών σημάτων, κερδίζουμε τους πελάτες και καταλαμβάνουμε την αγορά με υψηλό - ποιοτικό πρόγραμμα. και επεκτείνετε τη διαφάνεια στα διάφορα markes. Συγχρόνως. Συνεργαζόμαστε με τον υπεύθυνο για την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών στενά στα διάφορα αρχιτεκτονικά συστατικά. Από αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνουμε την καλή φήμη και πιάνουμε επίσης τις πρώτες πληροφορίες αγοράς.

 

Τώρα Goldabundant είχε περισσότερα από 300 είδη προϊόντος μας. πόρτα τομέων προϊόντων cataloge coverd διαφορετικές especailly και συναρμολόγηση παραθύρων. Έχουμε την πόρτα ολισθαινόντων ρυθμιστών και τη γραμμή παραγωγής κυλίνδρων παραθύρων. Λαβή ανοξείδωτου για τη γραμμή ξύλινων και πορτών γυαλιού. γραμμή παραγωγής συνόλων λαβών μοχλών. Γραμμή κλειδαριών παραθύρων ολισθαινόντων ρυθμιστών. Γραμμή αρθρώσεων γυαλιού ντους και επίπεδη κλειδαριά μπουλονιών, κ.λπ. υπάρχει πάνω από 100 προσωπικό που διαιρείται σε Ε&Α, ποιοτικό έλεγχο, κατασκευή, αποθήκη εμπορευμάτων κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Goldabundant Hardware Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jimmy Liu

Τηλ.:: 13714505806

Φαξ: Shenzhen Goldabundant

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)